Програма ЗНО з німецької мови - 2014

26.03.2014
844 переглядів
Програма ЗНО з німецької мови - 2014
Предмет: Німецька мова
Клас: 11 клас
Рік видання: 2014
Видавництво:
Формат: (.pdf)

ЗНО Програма ЗНО з німецької мови - 2014 - 2014 рік

Програма зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з німецької мови - 2014

Пропонована програма ЗНО з німецької мови створена із врахуванням головних положень Державного стандарту базової й повної загальної середньої освіти з німецької мови, а також Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти та рівнів навчальних досягнень випускників середніх шкіл, викладених у змісті чинної програми із німецької мови для ЗНЗ України (2-11 класи).

Зміст усіх завдань для проведення контролю якості сформованості німецькомовної комунікативної компетенції уніфікується відповідно видами і формам виконання й враховує особливості німецької мови.

Об'єктами контролю на ЗНО з німецької мови є читання й письмо як одні з видів мовленнєвої діяльності та лексичний й граматичний аспекти німецькомовної комунікації (використання німецької мови).

На ЗНО з німецької мови зміст головних завдань подається у автентичних зразках літературного мовлення, яке прийнятого у Німеччині й відповідає сферам та тематиці ситуативного спілкування, котрі зазначені у шкільній програмі з німецької мови.

Переглянути ЗНО: Програма ЗНО з німецької мови - 2014

Скачати ЗНО "Програма ЗНО з німецької мови - 2014"

Скачати ЗНО

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.