В Україні 27 лютого 2015р. yrok.net

Міністерство освіти і науки України часто отримує звернення від громадян, зокрема, учителів і батьків учнів, стосовнонав’язування їм окремими зацікавленими особами платних «збірників завдань для державної підсумкової атестації 2015року» і відповідно «відп
Заява МОН України щодо так званих «збірників ДПА на 2015 рік»

Міністерство освіти і науки України часто отримує звернення від громадян, зокрема, учителів і батьків учнів, стосовнонав’язування їм окремими зацікавленими особами платних «збірників завдань для державної підсумкової атестації 2015року» і відповідно «відповідей» до них.

Українське Міністерство освіти і науки стверджує: нав’язування подібних платних збірників вчителям, що передусім несекомерційну мету, категорично є неприйнятним. Крім цього, використання збірників в школах як головна умова дляпроходження відповідного ДПА скасовано. Тепер завдання для проведення державної підсумкової атестації розробляютьсянавчальними закладами у відповідності рекомендаціям Міністерства освіти і науки (детально в листі МОН № 1/9-21 від 20січня 2015 року).

Потрібно знати, що у Міністерстві юстиції України є нове Положення «Про проведення державної підсумкової атестації», а крім цього Міністерством освіти й науки готуються відповідні рекомендації.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.