В Україні 05 лютого 2019р. yrok.net

Всі хто бажає пройти ЗНО в 2019 році повинні до 25 березня зареєструватися на сервісі центру оцінювання якості освіти і подати свої документи.
В Україні розпочинається реєстрація на ЗНО 2019

5 лютого в Україні стартує реєстрація  на зовнішнє незалежне оцінювання. Триватиме цей процес до 25 березня, інформує пресс-служба Українського центру оцінювання якості оствіти (УЦОЯО).

Всі, хто має бажання прийняти участь у проходженні ЗНО 2019 повинні створити і заповнити реєстраційну картку. Бланк картки можна отримати за допомогою спеціального сервісу. Сервіс розміщений на офіційному сайті УЦОЯО.Після цього необхідно підготувати повний комплект реєстраційних документів і подати його особі яка відповідає за реєстрацію у навчальному закладі або надіслати його в відповідний регіональний ЦОЯО. Першим шляхом мають піти випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів, які в цьому році завершують отримання повної загальної середньої освіти. Інший шлях для випускників попередніх років.

Після цієї процедури центр видає спеціальний сертифікат. 

Також в УЦОЯО відмітили, що комплекти реєстраційних документів учнів для проходження ДПА 2019 в форматі ЗНО керівники освітніх закладів направляють до 18 березня 2019 року.

Щодо строків самого ЗНО, то воно буде проходити з 20 травня по 12 червня. Оцінювання здійснюватиметься за 11 навчальними предметами.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.