В Україні 24 жовтня 2018р. yrok.net

Стали відомі строки проведення зовнішнього незалежного оцінювання. В 2019 році реєстрація триватиме з 8 до 31 січня. Пройти її можна на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти (відповідно до вашого регіону).
Реєстрація на пробне ЗНО розпочнеться 8 січня 2019 року

Це стало відомо із роз'яснення Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) про проведення пробного тестування в 2019 році. В центрі зазначають про те, що пробне ЗНО проходить  для ознайомлення усіх бажаючих з процедурою проведення ЗНО.

Слід зазначити, що Участь в пробному ЗНО є платною. Дізнатись про вартість пробного тестування можна на сайті центру оцінювання якості освіти вашого регіону.

Строки проведення пробного ЗНО:

  • 16 березня - пробне зовнішнє незалежне оцінювання із української мови й літератури,
  • 23 березня - пробні тестування із історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії, а також з іноземних мов.

Необхідно розуміти, що в день проведення пробного ЗНО кожен учасник може пройти тест лише з одного навчального предмета.

Після реєстрації для кожного учасника пробного тестуваня буде створено інформаційні сторінки. На них вони зможуть  отримати інформацію про час й місце проведення пробного ЗНО, а також результати тестування.

Результати пробного тестування не будуть зараховані як оцінки за ДПА і не будуть використано для участі у конкурсному відборі для вступу до ВНЗ.

Важливо памятати, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.