Інформатика 10-11 клас - Зарецька І., 2001

20.04.2020
270 переглядів
Інформатика 10-11 клас - Зарецька І., 2001
Предмет: Інформатика
Клас: Всі класи
Автор: Зарецька І., Колодяжний Б.
Рік видання: 2001
Видавництво: Харків Факт
Формат: (.djvu)
Розмір: 5 Мб

Шкільний підручник: Інформатика 10-11 клас - Зарецька І., 2001

Інформатика: Навчальний посібник для 10 — 11 класу загально-освітніх шкіл / І. Зарецька, Б. Колодяжний. — Харків: Факт, 2001.— 384 с.: іл.

Шкільний підручник - Інформатика 10-11 клас - Зарецька І., 2001

З підручника Інформатика 10-11 клас - Зарецька І. ви дізнаєтесь про те, що друга половина XX століття стала періодом бурхливого розвитку науки та техніки. Людина почала використовувати атомну енергію, вийшла в космос, було створено багато різних апаратів та машин, що їх не могли вигадати навіть найсміливіші фантасти. Розвиток фундаментальних наук — математики, фізики, хімії, прикладних і технічних наук привів до необхідності здійснення великої кількості різноманітних розрахунків та обчислень. Для проведення таких обчислень були створені обчислювальні машини, або, як їх звичайно називають, комп'ютери. З часом комп'ютери стали необхідним інструментом у найрізноманітніших галузях знань, усіх без винятку сучасних технологіях, важливим елементом повсякденного життя людини. Комп'ютер став незамінним приладом для обробки та перетворення різної інформації. Бурхливо розвиваються інформаційні комп'ютерні технології — конкретні методи роботи з інформацією.

Необхідність використання комп'ютерів найбільш ефективно та раціонально стала причиною створення інформатики і усталення іі як самостійної науки. Предметом інформатики є вивчення структури та загальних властивостей інформації, а також питання, пов'язані з її збиранням, зберіганням, пошуком і обробкою за допомогою комп'ютера.

Скачати шкільний підручник Інформатика 10-11 клас - Зарецька І., 2001

Скачати шкільний підручник
5 Mb,

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Предмет

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.