В Україні 16 листопада 2014р. yrok.net

Міністерство освіти і науки України планує провести регіональні наради із проректорами, заступниками директорів й відповідальними секретарями усіх приймальних комісій українських вищих навчальних закладів. Головною темою стане підготовка до проведення про
МОН готується до вступної кампанії 2015

Міністерство освіти і науки України планує провести регіональні наради із проректорами, заступниками директорів й відповідальними секретарями усіх приймальних комісій українських вищих навчальних закладів. Головною темою стане підготовка до проведення процесу прийому абітурієнтів в 2015 році. До цього був підписаний відповідний указ першим заступником міністра Совсун Іриною.

Подібні наради будуть проведені в Києві, Харкові, Одесі та Львові із 19 по 28 листопада.

Усім керівникам вищих навчальних закладів та відповідним департаментам освіти та науки у регіонах доручено забезпечити активну участь в нарадах співробітників.

Відомо, що вступна кампанія до вітчизняних вищих навчальних закладів в 2015 році розпочнеться з 10 липня і триватиме аж до 1 серпня. Як і раніше передуватиме цьому проведення зовнішнього незалежного оцінювання знань майбутніх абітурієнтів.

Строком до 1 грудня 2014 виші мають розробити і затвердити власні умови прийому абітурієнтів протягом вступної кампанії 2015 року.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.