В Україні 02 вересня 2018р. yrok.net

У Електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти вже опубліковані електронні версії підручників.
Електронні версії підручників для 1, 5 та 10 класів

Це стосується рідручників для 1, 5 та 9, 10 класів. Крім цього там  є двомовні словники, посібники серії «Шкільна бібліотека» і методичні матеріали для педагогів. Всі електронні версії підручників в форматі pdf будуть в відкритому і безоплатному доступі впродовж 5 років з часу їхнього оприлюднення. Електронні підручники покликані допомагти учням в успішному  освоєнні навчальної програми і підсиленні ефекту пізнання та полегшити. Що до вчителів, то посібники допоможуть у професійній діяльністі.

Окрім цього на сайті ІМЗО є гіперпосилання на електронні версії підручників для 4,7,8 класів, що розміщені на веб-сайтах видавництв.

Слід зазначити, що електронна бібліотека розроблена у відповідності до статті 75 Закону України «Про освіту». Згідно з ним, центральний орган виконавчої влади в сфері освіти й науки забезпечує створення і функціонування спеціального інформаційного ресурсу у мережі, на котрому в вільному доступі у повному обсязі розміщені безкоштовні електронні версії підручників чи електронні підручники для здобуття повної загальної середньої освіти.

Коментарі ( 1 )

CpjJwWHV  21:57, 05 грудня 2021 Відповісти

1

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.