В Україні 11 січня 2018р. yrok.net

Сьогодні в ході засідання уряду прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що зарплати вчителів зростуть у середньому на 1,5 тис. гривень уже із січня 2018 року.
З січня 2018 року середня зарплата вчителя становитиме 6,5 - 8,5 тис. гривень

"Уже із січня місяця підвищимо заробітну плату українському вчителю. Цього року український вчитель отримає у середньому ще плюс 1,5 тис. грн... Я би просив Міністерство соціальної політики, Міністерство освіти, Міністерство молоді та спорту, Міністерство культури, включно із Міністерством фінансів попрацювати над варіантами необхідних рішень, аби ситуація на місцях була врегульована", - зазначив Гройсман.

Згідно із цим рішенням вже з наступного місяця середня місячна заробітна плата вчителя повинна становити 6,5-8,5 тис. гривень.

І вже сьогодні, 11 січня, Кабінет міністрів України прийняв постанову "Про підвищення оплати праці педагогічних працівників".

Слід зазначити, що це не перший законопроект, який стосується зростання заробітних плат в Україні. Раніше, з 1 січня в країні підвищилася мінімальна зарплата. Наразі вона становить 3723 гривні на місяць.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.