26
серп
2016
0 ком.
1449 пер.
Інше yrok.net

У наш час все більше і більше фахівців в різних областях, а також підприємців і бізнесменів домагаються успіху, не маючи «вишки». Наприклад, Стів Джобс, засновник найдорожчої компанії в світі, Apple, свого часу не отримав диплома, хоча навіть після відрахування з коледжу довгий час відвідував лекції.

10
серп
2016
0 ком.
2449 пер.
Інше yrok.net

Джастін Мінкел працює з другими і третіми класами в школі для дітей з сімей з низьким рівнем доходу. Джастін - член організації «Teach For America», яка залучає вчителів до роботи з дітьми, які потребують адаптації й підтримки. В 2007 році він став найкращим вчителем штату. В своїй статті для Teacher Education Week він розповідає, на що вчитель повинен звертати увагу в своїй роботі, щоб зацікавити дитину навчанням.

16
лют
2016
0 ком.
1539 пер.
Інше yrok.net
Яка найбільш заплутана система освіти, підвладна нападкам державних реформ? Де живуть терплячі і витривалі школярі? І що таке дійсно поважна причина для пропуску занять? Сьогодні мова піде про школи Азії, які зовсім не схожі на те, що ми звикли бачити.
27
лют
2015
0 ком.
1292 пер.
Інше yrok.net
1. Скільки туристів живе в таборі? 2. Коли вони сюди приїхали: сьогодні, чи декілька днів тому? 3. На чому вони сюди приїхали? 4. Далеко від табору до найближчого поселення?
16
лют
2015
0 ком.
2825 пер.
Інше yrok.net
Ви несете з дому все, що може вам знадобитися на робочому місці.
26
лис
2014
0 ком.
820 пер.
Інше yrok.net
Давайте почнемо з питань, це важливо. Скільки у людини почуттів? Що з перерахованого взаємодіє з магнітом: помідор, людина, скріпки? Які основні кольори ви знаєте? Яка частина мови відповідає за гіркий смак? ...
13
лис
2014
0 ком.
859 пер.
Інше yrok.net
Інтернет сьогодні є незамінним супутником життя кожної людини, але ніщо в ньому не викликає настільки багато тривоги у батьків, як соцмережі. В результаті нещодавно проведеного опитування були виявлені цікаві данні

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.