В Україні 06 грудня 2017р. yrok.net

У 2018 році пробне ЗНО (Зовнішнє незалежне оцінювання) відбудеться в березні, про що йдеться на офіційному порталі Міністерства освіти і науки України.
Пробне ЗНО 2018 відбудеться у березні

Головна ціль пробного тестування – це дати можливість майбутнім випускникам відчути атмосферу ЗНО та дізнатися про всі нюанси його проходження: етапи, типи завдань, тривалість и т.п.
Український центр оцінювання якості освіти у жовтні 2017 року затвердив наказ про проведення пробного тестування. Згідно цього наказу реєстрація учнів, які будуть приймати участь у пробному ЗНО, триватиме з 9 по 31 січня 2018 року. Пройти процедуру реєстрації можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Я зазначається в  наказі центру оцінювання якості освіти пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься за наступним графіком:

  • 24 березня – пробне ЗНО з української мови та літератури.
  • 31 березня - пробне ЗНО з історії України, математики, біології географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Головна особливість, на яку потрібно звернути увагу, це те що в день проведення пробного тестування можна скласти ЗНО лише з одного навчального предмету. Тобто 24 березня школярі можуть скласти ЗНО з української мови та літератури, а 31 березня їм потрібно буде вибирати лише один предмет із доступних для складання в даний день.
Для осіб, що планують складати ЗНО у 2018 році є можливість отримати результати пробного ЗНО за декілька дні після його складання, а конкретніше 30 березня з української мови та літератури, а 6 квітня – з інших предметів. Для цього достатньо в спеціальних сервісах  ввести свої відповіді. Результати будуть оприлюднені на спеціальних інформаційних сторінка.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.