Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І.

22.04.2020
663 переглядів
Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І.
Предмет: Економіка
Клас: Всі класи
Автор: Радіонова І., Радченко В.
Рік видання: 2010
Видавництво: Кам'янець-Подільський Аксіома
Формат: (.pdf)
Розмір: 37 Мб

Шкільний підручник: Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І.

Економіка. 10 клас. Профільний рівень / І. Радіонова, В. Радченко - Кам'янець-Подільський: Аксіома, 2010. - 205 с.

Шкільний підручник - Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І.

Підручник Економіка 10 клас. Профільний рівень покликаний допомогти у опануванні базовими (фундаментальними) знаннями із економіки. Так само, як міцність будинку залежить від фундаменту, надійність знань й майбутній успіх в роботі визначається тим, як за своєні основи. Саме тому важливо правильно застосувати матеріал підручника.

Підручник Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І. охоплює 2 розділи. Це "Вступ до економічної теорії", в котрому ми знайомимо читача із головними економічними поняттями (категоріями) та пояснює мороль економіки у житті суспільства і окремої людини. В 2-му розділі "Фундаментальні поняття ринкової економіки й ринкова інфраструктура" увага зосереджена на тому, як організована ринкова економіка – особливий вид економіки, що забезпечив розвинутим країнам всесвіту високий добробут й соціальну захищеність громадян.

Теми підручника Економіка 10 клас. Профільний рівень структуровані, себто в ній виокремлені певні складові. Пояснимо їх призначення. В початку усякої теми ми визначаємо те нове, про що ви дізнаєтеся, й пояснюємо логіку (послідовність) викладення матеріалу. Це сприяє формуванню цілісного уявлення про тему. При розкритті суті теми широко використовуються схеми, графіки, формули. Це допомагає зробити виклад матеріалу чітким, стислим, більше зрозумілим.

Наприкінці тем в підручнику Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І. розміщені підсумки, прочитавши які ви усвідомите, наскільки повно вами засвоєно матеріал, й пояснюється, як можна скористатися одержаними знаннями на практиці. Відповідаючи на контрольні запитання й виконуючи завдання до усякої теми, ви закріплюєте набуті знання. Рубрика тем під назвою "Що далі?" розрахована на тих школярів, котрі орієнтовані на участь в конкурсах й олімпіадах із економіки.

Автори підручника Економіка 10 клас. Профільний рівень зичать усім читачам глибоких знань, використання котрих сприятиме успішній роботи.

Скачати шкільний підручник Економіка 10 клас. Профільний рівень - Радіонова І.

Скачати шкільний підручник
37 Mb,

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Предмет

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.