Програма ЗНО з Всесвітньої історії - 2014

26.03.2014
1785 переглядів
Програма ЗНО з Всесвітньої історії - 2014
Клас: 11 клас
Рік видання: 2014
Видавництво:
Формат: (.pdf)

ЗНО Програма ЗНО з Всесвітньої історії - 2014 - 2014 рік

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з Всесвітньої історії за 2014 рік

Програму зовнішнього незалежного оцінювання із Всесвітньої історії (скорочено програма ЗНО) розроблено із врахуванням чинних програм України із Всесвітньої історії для учнів 5-9 класів й програм для профільного навчання школярів 10-11 кл (рівня стандарту, згідно наказів Міністерства освіти й науки України від жовтня 2010 р. № 1021 ).

Метою ЗНО із всесвітньої історії є визначення рівня сформованості історичної компетентності випускників школи, визначення відповідності усіх навчальних досягнень учня відповідно освітньому стандарту й чинній навчальній програмі.

Хронологічно дана програма з ЗНО охоплює увесь зміст шкільних навчальних курсів всесвітньої історії: починаючи від найдавніших часів і до сьогодення. Складається програма з ЗНО з 41 теми.

Програма ЗНО Всесвітньої історії передбачає перевірку сформованих у школярів знань про головні політичні, культурні події та соціально-економічні явища і процеси минулого, про діяльність видатних діячів, і сформованість у учнів загальнопредметних вмінь із історії.

Програма ЗНО з Всесвітньої історії укладена в формі таблиці, котра складається із 2-х колонок. В першій із них викладено зміст всього історичного матеріалу, в якому виокремлено факти, персонали, дати, поняття й основні терміни.

В випадку коли про якийсь із фактів згадано в колонці таблиці, це значить, що він буде використаний розробниками тесту ЗНО з метою перевірки знань та вмінь. Коли ж в програмі вказано дату - це значить, те що школяр має знати її, при цьому встановлювати відповідність між цією датою й історичною епохою або процесами життя суспільства минулого, діяльністю відомої постаті.

Названі у програмі ЗНО різні історичні персоналії школяр повинен уміти характеризувати та встановлювати відповідність поміж ними й певними політичними силами або обставинами, історичною епохою, оцінювати їхній вплив на перебіг історичних подій. Кожна із персоналій, яка названа у програмі тільки один раз, однак, якщо людина впливала на хід історичного процесу тривалий час, завдання, які пов'язані із її діяльністю повторюватися можуть у кількох темах.

Переглянути ЗНО: Програма ЗНО з Всесвітньої історії - 2014

Скачати ЗНО "Програма ЗНО з Всесвітньої історії - 2014"

Скачати ЗНО

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.