Програма ЗНО з Географії - 2014

26.03.2014
1030 переглядів
Програма ЗНО з Географії - 2014
Предмет: Географія
Клас: 11 клас
Рік видання: 2014
Видавництво:
Формат: (.pdf)

ЗНО Програма ЗНО з Географії - 2014 - 2014 рік

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з Географії в 2014 році

Програму зовнішнього незалежного оцінювання із Географії (скорочено програма ЗНО) розроблено із врахуванням чинних програм України із Географії для учнів 6-9 класів й програм для профільного навчання школярів 10-11 кл (рівня стандарту, згідно наказів Міністерства освіти й науки України).

Метою ЗНО із Географії є визначення рівня сформованості географічних компетентності випускників школи, визначення відповідності усіх навчальних досягнень учня відповідно освітньому стандарту й чинній навчальній програмі.

Завдання ЗНО з Географії полягає у тому, аби оцінити знання й вміння унів з географії.

Програма ЗНО з Географії включає усі розділи програмних курсів із географії. Окремі теми із розділу «Загальна географія», наприклад, «Географічні дослідження» вміщує розширене питання щодо дослідження території України.

Тема під назвою «Способи зображення Землі» крім всього доповнена картографічним знаннями та вміннями за темами 8-го класу. Тема курсу гкографії «Атмосфера й клімат» передбачає питання, котрі за змістом являються логічним продовження вивчення у географічних курсах з «Географії материків та океанів», а також «Фізичної географії України».

На ЗНО з географії питання екологічних проблем материків потрібно розглядати у темі «Глобальні проблеми людства» у переліку екологічних проблем. Значної уваги у програмі з географії заслуговує розділ , який посвячений «Загальним положенням економічної та соціальної географії». У нього винесено усі програмові терміни й поняття економічної та соціальної географії. У послідуючих розділах «Економічна та соціальна географія України" та "Соціально-економічнагеографія світу» значна увага акцентована головним чином на просторовому характері розміщення головних економічних й соціальних причин та наслідків їхформування і розвитку.

Переглянути ЗНО: Програма ЗНО з Географії - 2014

Скачати ЗНО "Програма ЗНО з Географії - 2014"

Скачати ЗНО

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.