Програма ЗНО з французької мови - 2014

26.03.2014
826 переглядів
Програма ЗНО з французької мови - 2014
Клас: 11 клас
Рік видання: 2014
Видавництво:
Формат: (.pdf)

ЗНО Програма ЗНО з французької мови - 2014 - 2014 рік

Програма зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з французької мови - 2014

Пропонована програма ЗНО з французької мови створена із врахуванням головних положень Державного стандарту базової й повної загальної середньої освіти з французької мови, а також Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти та рівнів навчальних досягнень випускників середніх шкіл, викладених у змісті чинної програми із французької мови для ЗНЗ України (2-11 класи).

Зміст усіх завдань для проведення контролю якості сформованості франкомовної комунікативної компетенції уніфікується відповідно видами і формам виконання й враховує особливості французької мови.

Об'єктами контролю на ЗНО з французької мови є читання й письмо як одні з видів мовленнєвої діяльності та лексичний й граматичний аспекти франкомовної комунікації (використання французької мови).

На ЗНО з французької мови зміст головних завдань подається у автентичних зразках літературного мовлення, яке прийнятого у Франції й відповідає сферам та тематиці ситуативного спілкування, котрі зазначені у шкільній програмі з французької мови.

Переглянути ЗНО: Програма ЗНО з французької мови - 2014

Скачати ЗНО "Програма ЗНО з французької мови - 2014"

Скачати ЗНО

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.