Програма ЗНО з англійської мови - 2014

26.03.2014
1076 переглядів
Програма ЗНО з англійської мови - 2014
Клас: 11 клас
Рік видання: 2014
Видавництво:
Формат: (.pdf)

ЗНО Програма ЗНО з англійської мови - 2014 - 2014 рік

Програма зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з англійської мови у 2014 році

Пропонована програма ЗНО з англійської мови створена з врахуванням головних положень Державного стандарту базової й повної загальної середньої освіти, а також Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти та рівнів навчальних досягнень випускників середніх шкіл, викладених у змісті чинної програми із англійської мови для ЗНЗ України (2-11 класи).

Зміст усіх завдань для проведення контролю якості сформованості англомовної комунікативної компетенції уніфікується відповідно видами і формам виконання й враховує особливості англійської мови.

Об'єктами контролю на ЗНО з англійської мови є читання й письмо як одні з видів мовленнєвої діяльності та лексичний й граматичний аспекти англомовної комунікації (використання англійської мови).

На ЗНО з англійської мови зміст головних завдань подається у автентичних зразках літературного мовлення, яке прийнятого у Великій Британії й відповідає сферам та тематиці ситуативного спілкування, які зазначені у шкільній програмі з англійської мови.

Переглянути ЗНО: Програма ЗНО з англійської мови - 2014

Скачати ЗНО "Програма ЗНО з англійської мови - 2014"

Скачати ЗНО

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.