В Україні 17 листопада 2014р. yrok.net

Міністр освіти України Сергій Квіт зазначає, що держава покладає дуже великі надії на молодь та студентів, котрі в майбутньому стануть рушійною силою у процесі удосконалення і модернізації країни. Про це зазначено у вітальних словах міністра з нагоди Дня
Сергій Квіт закликав українських студентів об'єднатися навколо освітніх реформ

Міністр освіти України Сергій Квіт зазначає, що держава покладає дуже великі надії на молодь та студентів, котрі в майбутньому стануть рушійною силою у процесі удосконалення і модернізації країни. Про це зазначено у вітальних словах міністра з нагоди Дня студента, опублікованому на офіційному сайті Міністерства освіти.

За його словами, студентство завжди знаходиться попереду суспільних перетворень та не один раз підтверджувало відданість Батьківщині.

"Міністерство освіти і науки України уже дало старт освітнім реформам. Нещодавно був прийнятий Закон" Про вищу освіту ", що став не лише інструментом для отримання широкої автономії усім вищими навчальними закладами, а і повинен реалізувати інтелектуальний потенціалу кожноїго, хто прагне отримати якісну освіту і знання" , - йдеться в зверненні Сергія Квіта до студентів.

"Закликаю студентство не бути осторонь від цих перетворень і об'єднатися довкола реформ, оскільки за освітою стоїть процвітання нашої держави", - підкреслив він.

Міністр також побажав всім студентам миру і злагоди, натхнення в навчанні, успішного просування на професійному шляху.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.