Інше 27 лютого 2015р. yrok.net

1. Скільки туристів живе в таборі? 2. Коли вони сюди приїхали: сьогодні, чи декілька днів тому? 3. На чому вони сюди приїхали? 4. Далеко від табору до найближчого поселення?
Загадки, які може відгадати не кожен

1. Скільки туристів живе в таборі?

2. Коли вони сюди приїхали: сьогодні, чи декілька днів тому?

3. На чому вони сюди приїхали?

4. Далеко від табору до найближчого поселення?

5. Звідки дме вітер: з півночі, чи півдня?

6. Який зараз період доби?

7. Куди пішов Сашко?

згадка

Відповіді

1. В таборі живе 4 туристи: трьох видно на картинці і четвертий за кущами лове мителиків (1). Крім того на дереві висити графік чергування (2) на якому записані чотири особи. Ще одним доказом можуть слугувати 4 ложки (6).

2. Вони сюди приїхали декілька днів чому. Це слідує з того, що на палатці з'явилося павутиння (3) для утворення якого потрібно декілька днів.

3. Вони сюди приїхали на човні. Такий висновок можна зроботи з того, що біля дерева стоять весла (4).

4. До найближчого поселення від табору недалеко, оскіли біля табору ходить курка (5), яка є типою свійською твариною, що в дикій природі не зустрічається.

5. Вітер дме з півдня. Відомо, що крона дерев з південної сторони більш пишна (7), оскільки отримує більше сонячного проміння. На палатці є прапорець (8) і чітко видно, що він паравлений з півенної в північну сторону.

6. На малюнку період доби ранок. В попередньому пункті ми дізналися де північ і південь. З цього можна дізнатися де захід і схід (якщо стати обличчям на північ, то південь буде зі сторони спини, зіхід по ліву руку, а схід по праву). Юнак (9) стоїть обличчям на північ, а тінь падає по його ліву руку, тому сонце знаходиться з східної сторони. Сонце на сході - значить ранок.

7. Сашко - це той юнак, якого ми не бачимо, він ловить метеликів (1) за кущами. Отже, він пішов ловить меиеликів.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.