Інше 13 листопада 2014р. yrok.net

Інтернет сьогодні є незамінним супутником життя кожної людини, але ніщо в ньому не викликає настільки багато тривоги у батьків, як соцмережі. В результаті нещодавно проведеного опитування були виявлені цікаві данні
Батьки вважають соціальні мережі небезпечними для своїх дітей

Інтернет сьогодні є незамінним супутником життя кожної людини, але ніщо в ньому не викликає настільки багато тривоги у батьків, як соцмережі. В результаті нещодавно проведеного опитування були виявлені цікаві данні.

Так 26% батьків вважають, що для їх дітей від Facebook або Twitter котристі більше ніж небезпеки.

Таке опитування проведене було в Сполучених Штатах організацією під назвою Family Online Safety Institute. За її результатами 53% респондентів підтвердили те, що їх діти мають акаунти в найпопулярніших соціальних мережах. 25% з них зізналися, що логін та пароль в них, аби мати можливість почитати, про що пише дитина в мережі.

Як зазначив представник цієї організації Джон Ханли, батьків головним чином турбує, що діти будуть публікувати особисту інформацію, котрою не слід ділитися.

"Оскільки багато батьків слідкують за онлайн-активністю своїх дітей й впевнені в тому, що здатні це робити, рівень активного спостереження за онлайн-активністю власних дітей і упевненість дорослих у тому, що можуть вони це робити, знижується у міру дорослішання дитини", - зробили висновок авторитетні дослідники.

Крім цього 76% батьків хвилює те, що їх діти натраплять в Інтернеті на шкідливий або небезпечний для їх віку контент. Також вони хвилюються за, що онлайн-активність їхнього чада можуть відстежувати компанії у маркетингових цілях.

Із усіх опитаних 69% респондентів турбує, що діти можуть спілкуватися із незнайомими людьми, що може нести додаткову загрозу.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.