В Україні 01 грудня 2016р. yrok.net

Пробне ЗНО (Зовнішнє незалежне оцінювання) проводиться кожного навчального року для того, щоб ознайомити випускників і всіх бажаючих з усіма тонкостями проведення ЗНО. Незважаючи на свій статус пробного, пробне ЗНО 2017 є невід'ємною і дуже важливою частиною комплексної підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання.
Пробне ЗНО 2017: дата проведення та його особливості

Всі, хто зареєструється для участі в пробному ЗНО 2017 року матимуть можливість:

  • ознайомитися з типовими стандартизованими тестами, які відповідають всім вимогам навчальних програм та сертифікаційних робіт ЗНО-2017;
  • виконати пробну роботу і навчитися заповнювати бланк відповідей;
  • попрактикуватися в розподілі часу на роботу;
  • отримати правильні відповіді на складений тест. Їх можна буде дізнатися на спеціальному сервісі, який розміщений на сайті Українського центру оцінювання якості оствіти;
  • оцінити свій рівень знань та психологічно налаштуватися на складання ЗНО у 2017 році.

Дата проведення пробного ЗНО 2017

Реєстрація всіх бажаючих прийняти участь у складання пробного Зовнішнього незалежного оцінювання відбуватиметься з 10 до 31 січня 2017 року.

Відбуватиместь пробне ЗНО у наступні дні:

  • 1 квітня - пробне ЗНО з української мови і літератури;
  • 8 квітня - пробне тестування з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької, французької та російської), математики, історії України, фізики, хімії, біології та географії.

Деталі пробного ЗНО 2017

Максимальна кількість предметів, що зможе обрати одна особа для складання пробного тестування - 2. Один з них це українська мова та література, а також один з тих, що проводитимуться 8 квітня.

Реєстрацією учасників займатимуться регіональні центри оцінювання якості освіти. Пробне ЗНО проводитиметься за кошти фізичних та юридичних осіб. Також потрібно пам'ятати про те, що реєстрація на пробне ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації в ЗНО 2017 року.

Детальну інформацію про проведення пробного ЗНО і вартість послуг можна отримати на сайті регіональних центрів.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.