Алгебра і початки аналізу 10 клас (профілний рівень) - Мерзляк А., 2010

21.04.2020
251 переглядів
Предмет: Алгебра
Клас: Всі класи
Рік видання: 2010
Видавництво: Харків Гімназія
Формат: (.pdf)
Розмір: 16 Мб

Шкільний підручник: Алгебра і початки аналізу 10 клас (профілний рівень) - Мерзляк А., 2010

Алгебра і початки аналізу : підручник для 10 класу загально-освітніх навчальних закладів : профілний рівень / А. Мерзляк, Д. Номіровський, В. Полонський, М. Якір. — Харків: Гімназія, 2010. — 416 с. : іл.

Шкільний підручник - Алгебра і початки аналізу 10 клас (профілний рівень) - Мерзляк А., 2010

Підручник Алгебра і початки аналізу 10 клас (профілний рівень) розділено на 5 параграфів, всякий із котрих побудований із пунктів. В пунктах викладено теоретичний матеріал. Особливу увагу звертайте на текст, виділений жирним шрифтом. Теж не залишайте поза увагою слова, надруковані курсивом.

В підручнику Алгебра і початки аналізу 10 клас (профілний рівень) - Мерзляк А. переважно виклад теоретичного матеріалу закінчується прикладами розв'язування задач. Ці записи можна розглядати як один із можливих зразків оформлення розв'язання.

До всякого пункту підручника Алгебра і початки аналізу 10 клас підібрано задачі для самостійного розв'язування, приступати до котрих радимо тільки після засвоєння теоретичного матеріалу. Поміж завдань є як прості і середні за складністю вправи, так й важкі задачі (особливо ті, котрі позначено зірочкою (*)).

Окрім того, в підручнику Алгебра і початки аналізу 10 клас - Мерзляк А. ви зможете прочитати оповідання із історії математики, приміром про роботу визначних українських математиків. Назви оцих оповідань надруковано синім кольором.

Коментарі ( 0 )

Залишити коментар

Предмет

Підписатися на оновлення

Залиште свою едектронну адресу, щоб отримувати останні новини та оновлення на сайті yrok.net

Всі права захищено.

Копіювання матеріалів без зміни заборонено.

При використанні матеріалів обов'язкова наявність активоного посилання (не закритого для індексування пошуковими системами) на джерело.